· 

PVC/SPC vloer geschikt voor vloerverwarming?

Is PVC geschikt voor vloerverwarming?

Dat is een vraag die we vaak te horen krijgen van onze klanten. Het antwoord hierop is simpel. Ja  MAAR de GELEIDING van uw vloerverwarming is SLECHT. Dus heeft u vloerverwarming en u wilt daar een PVC vloer overleggen dan is dit niet aan te bevelen. De eigenschappen van PVC is dat het een isolerende werking heeft. Hierdoor kan de warmte onder de vloer (door uw vloerverwarming) moeilijker doordringen naar boven, wat gevolgen heeft voor uw comfort en energie rekening.

 

Wat kunt u beter kiezen?

 

SPC vloeren zijn beter. Waarom zult u zich afvragen? SPC is een mengsel tussen keramiek en kunststof en heeft daardoor betere geleidingswaarden dan de klassieke PVC soort. U zult merken dat na aanschaf van de SPC vloer, dat u dan ook lekker warme voetjes heeft.

 

Een SPC vloer is de toekomst

 

Wij van Tegelhal Brabant hebben daarom dan ook maximaal ingezet op dit product. Onze ruime collecte SPC vloeren zijn al te koop voor € 31,95 p/m2, makkelijk zelf te leggen om dat het een klik vloer is en de ondervloer is gratis. Ook op niet optimaal uitgevlakte vloeren kunt u moeiteloos de klik variant toepassen. We hebben een simpele handleiding voor u gemaakt.

 

Wilt u de SPC vloer laten leggen?

 

Ondanks het feit dat de SPC vloer zelf gelegd kan worden kunnen wij het ons voorstellen dat dit om welke reden dan ook uit handen wil geven. Als u bij Tegelhal Brabant de producten aanschaft dan regelen wij graag voor u 1 van onze grote groep ZZP ers die samen met u een legprijs afspreken. Uiteraard weet u dan ook van te voren waar u aan toe bent.

 

Voordelen van SPC:

  • Makkelijk zelf te leggen
  • Goede geleiding voor vloerverwarming
  • Laag geprijsd
  • Mooie designs

Wilt u de SPC vloer in het echt zien?

 

Dat begrijpen we Tegelhal Brabant heeft een showroom van meer dan 500 m2 waar alle producten zijn gepresenteerd. Kom gerust eens kijken, dan zorgen wij voor de koffie! Uw SPC vloer ligt bij ons voor u te wachten. Wij zijn ook elke zondag geopend van 11:00 tot 16:00 uur