· 

Tegeltrends 2020

Wat zijn de tegeltrends voor 2020?

 

Net als in de modewereld komen er in de tegelwereld er jaarlijks nieuwe producten. In deze blog gaan we verder in op de nieuwe trends die we zien voor 2020. Bent u benieuwd lees dan ons artikel hierover.

Welke tegels zijn trendy in 2020?

Wij van Tegelhal Brabant bezoeken elke wereldbeurs op het gebied van tegels. We vinden het namelijk erg belangrijk om onze klanten te voorzien van de laatste trends en stromingen op tegelgebied. In deze blog gaan we uitgebreid in op de verschillende stroming voor 2020.

Plavuizen of Kloostervloeren vloertegel 60x60

In de tijden waar alle formaten groter lijken te worden komt er toch weer een nieuwe trend bovendrijven. Wij noemen dat de plavuizen van vroeger of we te kloostervloeren. De serie old fashion is een tegel met de verouderde kanten zoals we deze in de natuursteenwereld kennen van vroeger.

 

Wilt u bijvoorbeeld een landelijke stijl of heeft u een jaren 60 huis dan moet het allemaal niet zo strak zijn. De Old Fashion range is er in antraciet en muisgrijs in het formaat 60x60 cm. Absoluut een must om deze een keer in het echt te komen aanschouwen. Voor € 34,95 is de prijs absoluut betaalbaar en Tegelhal Brabant geeft ook nog eens 10 jaar garantie op slijtage.

 

Het is mooi om het huis af te werken met trendy handvorm tegeltjes en 20x20 getrommelde vloertjes voor in de badkamer en toilet.

Hout tegels of Keramisch parket

Op dit moment zijn er erg veel verschillende houtlook tegels te vinden. Ook houtlook valt onder de categorie vloertegels woonkamer.

 

Toch zien we een enorme groei momenteel in de verkoop van keramisch hout. De echte houten vloer liefhebber van weleer is nog steeds verknocht aan de mooie warmte die een houtnerf uitstraalt. Het is vaak de perfecte combinatie om uw huis lekker knus in te richten. Keramische tegels zijn niet meer van echt hout te onderscheiden en als u vloerverwarming heeft is het de perfecte combinatie, want deze tegels geven ook nog eens de warmte prima door. 

Betonlook tegels

Betonlook tegels zijn nog steeds een populaire keuze als vloertegels in de woonkamer. Niet iedereen houdt van plavuizen net als vroeger.

 

Het voordeel van de betonlook tegels zijn dat ze er tegenwoordig in veel soorten en maten te verkrijgen zijn. Betonlook wordt natuurlijk vaak toegepast bij strakke designs, maar ook Koloniaal past prima bij deze keuze. Doordat de tegels vaak bijna zonder voeg kunnen worden gelegd krijg te het effect alsof er echt een betonnen vloer is gelegd. 

 

Als u dan nog kiest voor een bijpassende voegkleur, dan wordt dit beeld alleen nog maar versterkt.

 

Er is al een betonlook tegel te koop voor € 21,95 p/m2 

Kleuren en accent tegels voor ieder wat kleurs!

Vaak worden er accent wanden gemaakt in badkamers en toiletten. Niet alleen in 1 kleur, maar we zien vaak combinaties van soms wel 5 verschillende kleur op 1 wand. Tegelhal Brabant heeft hierin een ruime collectie zodat ook uw keuze vloer of wandtegel kan worden opgeleukt met deze producten.