· 

Tegels bestellen en levertijden tijdens Coronavirus

Is uw man thuis tijdens de Corona crisis?

Wat een tijd zeg! Wie had dit verwacht? De hele wereld plat door Het Coronavirus. Een hele moeilijke tijd voor de ouderen, waar vereenzaming op de loer ligt. Wat te denken van alle kinderen en kleinkinderen die niet meer op bezoek kunnen komen bij vader, moeder of opa en oma en dan hebben we het uiteraard nog niet over de gezondheid gehad. Wij hopen erg dat het allemaal mee gaat vallen.

 

Het Corona virus gooit heel wat zand in de economische motor. Thuiswerken is geen keuze meer, maar een must.  Wij van Tegelhal Brabant hebben er alle vertrouwen dat we als natie hier sterker uit gaan komen.

 

We proberen ook in deze tijd de positieve bril op te zetten en kijken naar de mogelijkheden. Is uw wederhelft handig dan kunt u misschien wel de badkamer of woonkamervloer aangaan pakken in deze tijd. Het voordeel is dat u mogelijk na de crisis de agenda vrij heeft voor extra familiebezoeken, vakanties, uit eten of andere leuke dingen!

Extra voorraden wand- vloertegels

Tegelhal Brabant heeft een nauwe samenwerking met de grootste fabrikanten van Italië en Spanje en heeft ervoor gezorgd dat er extra voorraden tegels zijn ingekocht om u tijdens de corona crisis te voorzien van de nieuwste wand-, vloer en terrastegels. Het is momenteel hoogst onzeker dat de aanvoer verzekerd blijft.

Ben op tijd met tegels bestellen!

Tegelhal Brabant begrijpt dat de u nu niet denkt aan tegels bestellen omdat u wel andere zorgen heeft. Het is aan de andere kant ook zo dat wanneer het coronavirus COVID-19 voorbij is er niet zomaar tegels kunnen worden geleverd. Als u toch van plan bent om bijvoorbeeld een verbouwing in gang te zetten zorg er dan voor dat u de wand- of vloertegels tijdig besteld.

Tegelfabrieken SLUITEN per 23 maart 2020

Wat is er aan de hand zult u zich afvragen? 70% van de totale productie van de tegels die we verkopen in Nederland komen uit Italië en Spanje! Zoals u in het nieuws vast heeft gelezen zijn er momenteel enorme problemen met het coronavirus COVID-19.

 

Omdat we veel contact hebben met de fabrikanten kunnen we u exact de stand van zaken melden. De Italiaanse staat heeft besloten dat per 23 maart de fabrieken worden gesloten!!

 

HEEFT U TOCH NOG MET SPOED TEGELS NODIG KOM DAN SNEL LANGS!  WE HEBBEN NOG VOORRAAD VOOR U STAAN!

Showroom normaal geopend

Onze showroom is normaal geopend. Wij hebben extra hygiëne maatregelen getroffen en houden tijdens uw bezoek rekening met de richtlijnen die het RIVM ons voorschrijft. Ook wordt er rekening gehouden met het maximaal aantal bezoekers zodat wij alles in staat stellen om een besmetting tot het minimum te beperken.

 

U bent dus van harte welkom voor een heerlijk bakje koffie of thee die we samen op een veilige afstand van 1,5 meter met u opdrinken.

 

Heeft u gezondheidsproblemen zoals koorts, een hoestje of verkoudheid bel ons dan even voor het verzetten van de afspraak of stel uw bezoek uit tot een beter moment. Wij en de medemens zijn u dankbaar! 

 

Tijdens het schrijven van deze blog zijn er door de Nederlandse regering nog geen restricties bekend over een veranderende sluitingswetgeving.