· 

Vloertegels zijn hygiënisch

De keuze is niet moeilijk KIES voor TEGELS

Zeker in tijden van Corona zijn de zaken ineens anders geworden in de wereld. Wie had gedacht dat dit virus de hele wereld plat zou leggen.

 

Is er nog wel een toekomst? Ja wij denken wel. Vanuit de tegelwereld zijn wij positief gestemd over de toekomst op het moment dat Corona niet meer the talk of the town is en dat we weer het leven kunnen gaan vieren. 

Waarom vinden we dit?

 

Ik denk dat we ons zeer bewust zijn dat we niet onsterfelijk zijn en dat we goed voor ons zelf moeten gaan zorgen en dat ons huis waar we nu zoveel in vertoeven een warm en veilig nestje moet gaan worden. Een Tegelvloer is uw beste partner voor uw toekomst. Neem even de tijd om dit stukje te lezen, dan heeft u een beter beeld waarom wij dit vinden.

Waarom dan kiezen voor een tegelvloer

In dit hoofdstuk willen we in detail u uit de doeken doen waarom we niet twijfelen over de keuze voor een tegelvloer. De voordelen voor een tegelvloer zijn uit te splitsen in de volgende categorieën:

 

  • Hygiëne  
  • Duurzaamheid
  • Grote verscheidenheid in keuzes

In de verdere hoofdstukken gaan we verder in op de materie

Hygiëne

Het is niet zo dat de voordelen van tegels nu in één keer zijn veranderd doordat we nu te maken hebben met Corona. Nee dat is zeker niet waar, maar het is wel zo dat we ons er nu wel beter gaan verdiepen in het aspect bacterie vrij om maar eens een term te noemen. We willen u graag gedetailleerd uitleggen waarom het op het gebied van Hygiëne goed is geregeld met vloertegel. Wat dacht u van:

 

  • Makkelijk te reinigen - Dweilen met ruim water is geen enkel probleem, maar ook is een vloer makkelijk te vegen of te stofzuigen.  Het moet u een veilig gevoel geven dat u met ruim sop uw vloertegel kunt onderhouden met uw desinfecterend onderhoudsmiddel nietwaar?
  • 100% bacterie PROOF - Dit is wel even een puntje na de komst van het Corona virus ! Een Keramische vloertegel van een hoogwaardige kwaliteit is 100% bacterievrij. Waarom u heeft 0% kans dat er bij een kwaliteitsvloer iets in de vloer trekt of dat bacteriën zich in de vloer schuilhouden!  
  • Vloertegels is een dichte laag - Vloertegels hebben geen vieze randjes zoals bijvoorbeeld parket of PVC. De voegen zijn tegenwoordig dusdanig dicht qua hechting en fijnmazig dat bacteriën nagenoeg geen kans krijgen. Laat u wel even informeren welk voegmiddel u moet gaan gebruiken. Laat u informeren door de Tegelspecialist.

Duurzaamheid

We leven in een wereld waar CO 2 waardes in eens belangrijk gaan worden. We moeten als we het regeringsbeleid volgen allemaal van het gas en overschakelen op warmtepompen. Zonnepanelen moeten voor een groot gedeelte onze stroomvoorziening gaan verzorgen. Dat is nogal wat vindt u niet? 

 

Nu vraag u zich waarschijnlijk af waarom wij vinden dat ook op dit een tegelvloer uw beste vriend gaat worden in de toekomst. Ook op duurzaamheid wint het de tegelvloer op andere materialen:

 

  • Een tegelvloer het beste bij vloerverwarming - Doordat een tegelvloer bestaat uit Keramiek is het de betere oplossing als u gebruik maakt van vloerverwarming. Waarom? De geleiding is perfect. Op het moment dat de vloertegel warm is, dan geleid deze de warmte perfect. U verbruikt dus minder energie dan wanneer u bijvoorbeeld een houten vloer wil verwarmen. Hout heeft een isolerende eigenschap bijvoorbeeld en dus ook een slechte geleider. Dit geldt ook voor PVC, zeil en vloerbedekking.
  • Harde toplaag - De Tegelspecialist kan u haarfijn welke tegels voldoen aan de hoogste hardheden. Deze lagen zijn zo hard dat er jaren voorbij gaan zonder dat u enige vorm van slijtage optreed. Misschien is de investering wat hoger dan andere materialen, maar uw levensduur is ook gegarandeerd langer!

Grote verscheidenheid in keuzes

Tegels in zijn algemeenheid zijn al lang niet meer het zorgenkindje qua design. Tegenwoordig werken alle  A fabrikanten  met de nieuwste print technieken. Men kan tegenwoordig op fototechniek tegels produceren. Kiest u voor modern,  klassiek of wilt u Keramisch hout? Het is allemaal te koop. Check onze moodboards!

Bent u geïnteresseerd maak dan afspraak met ons. Een professionele tegeladviseur staat u graag te woord!