· 

Vloertegels woonkamer? Betonlook tegels of wordt het iets anders?

Waar koopt u keramische tegels het beste !

Nieuwbouw of verbouwen is een leuke tijd, maar brengt ook veel keuzestress met zich mee. Wat is er toch een enorme keuze aan vloertegels te koop in de markt!

 

Dan komt daar nog bij dat de keuze voor welke tegelhandel, tegelhuis of tegel outlet zoals ze ook wel worden genoemd moet worden gekozen! Genoeg stof om in deze blog te behandelen dus.

 

Eerst maar eens even wat uitleg over waar u op moet letten waar u de tegels koopt. Betaal in ieder geval niet te veel voor uw vloertegels! Het kan zijn dat de prijzen voor dezelfde tegels wel tot 50% kunnen verschillen. Tegelhal Brabant is een partij die de topfabrikanten rechtstreeks betrekt van de fabriek. Geen tussenhandel dus die ook nog wat geld moet verdienen!

 

Bouwen is toch al een dure bezigheid, geef dus niet te veel geld uit aan wandtegels of vloertegels. 

Handige moodboards die u helpen welke keramische vloertegels het beste bij u past

Eigenlijk kunnen we we de verschillende keramische tegels onderverdelen in verschillende groepen. Om het simpel te houden is het misschien handig om de verschillende soorten even voor u op te sommen. We kennen in onze markt de volgende soorten:

 

Er zijn er nog meer, maar we willen niet te ver in detail treden omdat het al ingewikkeld genoeg is. Het is handig om op websites van de tegelhandel of tegel outlet te kijken naar moodboards. Dit zal uw keuzestress enorm verminderen. 

 

Door hier gebruik van te maken komt u er vanzelf achter of het nou houtlook tegels gaan zijn zijn of een totaal ander type vloertegels voor de woonkamer.

 

Geloof ons een tegel is niet via internet te bestellen zonder dat u het echte product heeft gezien. De foto's van keramische vloertegels moet u echt even in het echt bekijken. Het is een investering voor vele jaren die niet zomaar even op een foto moet worden besteld!

Deskundig advies over tegels

Of het nu badkamer tegels zijn of terrastegels het is wel net zo handig als u eerlijke informatie krijgt over de kwaliteitsverschillen van de verschillende producten. U moet namelijk weten wat u koopt!

 

Wij kunnen u haarfijn uitleggen of betonlook tegels of plavuizen de beste vloertegels voor uw woonkamer zijn. Het is ook belangrijk dat grote vloervlakken worden getoond zodat u goed kunt zien hoe de patronen in de tegels vaak verschillend zijn.

 

Kortom keramische tegels daar is veel over te vertellen!

 

Wij leggen het graag voor u uit!