Gerectificeerde Tegels · 03. januari 2021
DE SPECIALIST: GERECTIFICEERDE TEGELS Wil je smalle tegelvoegen? Dan zijn gerectificeerde tegels een goede keuze. Dit zijn tegels die recht afgezaagd zijn en hierdoor strak op elkaar te tegelen zijn. Dat geeft een mooi effect en is erg handig voor het schoonmaken.
Tegels · 21. maart 2020
Het Corona virus gooit heel wat zand in de economische motor. Thuiswerken is geen keuze meer, maar een must. Wij van Tegelhal Brabant hebben er alle vertrouwen dat we als natie hier sterker uit gaan komen.
Tegels · 19. oktober 2019
Wat zijn de tegeltrends voor 2020? Net als in de modewereld komen er in de tegelwereld er jaarlijks nieuwe producten. In deze blog gaan we verder in op de nieuwe trends die we zien voor 2020. Bent u benieuwd lees dan ons artikel hierover.
Woonkamervloeren · 27. september 2019
Het is voor u als consument vaak niet te doorgronden wat nu eigenlijk een goede kwaliteit vloertegel is. We willen u in deze blog graag uitleggen hoe u het kaf van het koren kan scheiden. Ten eerste is het altijd het beste om zaken te doen met Tegelbedrijven die steeds jarenlang in de markt vertegenwoordigd zijn en die direct zaken doen met de fabrikanten zonder tussenkomst van een groothandel. Waarom vraag u zich af? Het antwoord is simpel als u bij deze bedrijven inkoopt dan wordt de stap
Woonkamervloeren · 01. september 2019
Wat zijn Keramische tegels nou eigenlijk en hoe zit het als u kiest voor vloerverwarming? Dat zijn vragen die wij vaak krijgen bij ons in de showroom. Keramische tegels is 1 van de milieu vriendelijkste producten op het gebied van vloerbekleding. We hebben niet te maken met weekmakers of andere chemische substanties maar met puur natuurlijke materialen. Vloerverwarming is de manier waarop wij de huizen de komende 50 jaar moet gaan verwarmen. Wat is nu het beste vloermateriaal qua doorgifte?
Woonkamervloeren · 10. augustus 2019
Het kiezen van de juiste vloer is geen makkelijke keuze. Tegelhal Brabant probeert u te helpen bij deze keuze door de voor- en nadelen voor u op een rijtje te zetten. Misschien dat meer dan 55 jaar ervaring u kan helpen in het maken van een goede keuze. Dus weg met de keuzestress en neem de tijd om eens te kijken of dit bericht u kan helpen.
Keramisch Parket · 23. juli 2019
Deze tegel is door de beste houtlook fabrikant van Italië geproduceerd. Een erg gedetailleerd design. Voor de echte houtliefhebber de ideale keuze. Uw vrienden zullen geen onderscheid zien met het echte hout. Zeer goed gemaakt. De Lumberjack is verkrijgbaar in: 20x120 cm 30x120 cm 30x180 cm
Woonkamervloeren · 20. juli 2019
Wij bij Tegelhal Brabant verkopen dagelijks 90x90 cm tegels, maar ook de formaten 30x180 en 120x300 cm komen regelmatig voor. Een prachtig product om te zien natuurlijk, maar ook een enorme uitdaging voor onze tegelzetters om het ook supervlak te kunnen leggen.
SPC vloer · 01. juli 2019
De goedkope PVC/SPC vloeren van Tegelhal Brabant zijn scherp geprijst omdat we alles rechtstreeks zonder tussen handel inkopen. ook voor Tilburg! SPC vloeren zijn beter. Waarom zult u zich afvragen? SPC is een mengsel tussen keramiek en kunststof en heeft daardoor betere geleidingswaarden dan de klassieke PVC soort.