fbpx

Groothandel in:

Tegels & Badkamers

Laagste Prijsgarantie!

Terrastegels

Terrastegels zijn de ideale oplossing voor buiten.

Geen last meer van Alg- of schimmelaanslag!

Lees meer

Wand & Vloertegels

Je kunt bij ons terecht voor mooie en betaalbare

vloertegels, wandtegels en
terrastegels.

Lees meer

Badkamers

A merk sanitair tegen de laagste showroomprijs garantie!

Vertrouwd winkelen noemen
we dat!

Lees meer

Onze Top 6 !

Onze showroom

Ik hoor je al denken leuk zo die lage prijzen, maar mijn tegel moet minimaal 20 jaar mee en ik wil wel in een showroom shoppen waar ik ideeën op kan doen. Vandaar dat Tegelhal Brabant beschikt over een van de mooiste showrooms in Brabant op het gebied van tegels en sanitair. Indien je besluit om langs te komen kun je ons altijd bellen binnen de openingstijden of je mag gewoon binnen lopen! Kortom wij staan altijd voor je klaar!

Je kunt jouw hartje ophalen aan de vele mooie en unieke designs door middel van onze interieur architecten! Dat wil zeggen dat wij onze showroom zo hebben ingedeeld dat je namelijk een goede impressie krijgt over wat er allemaal mogelijk is! En dat tevens voor een vriendelijke prijs. Wat wilt je verder nog meer?

Op al onze 1e keus vloeren 10 jaar garantie!

De tijd is voorbij dat je voor topkwaliteit nog een hoge prijs betaald. Kom daarom snel langs om jezelf te overtuigen. Aangezien dat we een ruime collectie: Vloertegels en Sanitair hebben zoals: Kranen, ligbaden, badmeubels en Douchwanden. Voordat je gaat kijken naar een nieuwe badkamer zullen onze professionals je namelijk altijd helpen met je keuze op het gebied van tegels en sanitair! Kom dus snel eens langs voor een vrijblijvende offerte. Daarnaast importeert Tegelhal Brabant direct van de fabrikanten waardoor je altijd een eerlijke prijs betaald en gegarandeerd 1e keus. Echter zijn alle producten uit voorraad leverbaar Wil je goed advies krijgen? Wij hebben namelijk al meer dan 50+ jaar ervaring op het gebied van tegels! Als je vragen hebt over producten of advies over het leggen van de tegels kun je altijd bij ons terecht! Aanvankelijk is onze winkel begonnen als een showroom zonder magazijn, want de klant kon wachten op haar bestelling. Destijds was dat voldoende service. Echter tegenwoordig is dat niet meer voldoende en beschikken wij over een groot voorraadmagazijn! Waarom zou je voor ons kiezen? Ten eerste zijn wij de goedkoopste op het gebied van tegels en ten tweede hebben wij de beste kwaliteit!

Waar kunnen we u mee helpen?

Wilt u graag meer informatie? Stuur ons dan een berichtje. Wij reageren hierop binnen 24 uur !

Niets gevonden.