fbpx
Filters
Reset

Vloertegels en wandtegels van 10×10 cm

Verander de look van elke kamer met onze tegel 10×10 cm. De wandtegels keuken 10×10 cm, vloertegels 10×10 cm, wandtegel 10×10 cm, zijn de perfecte manier om uw ruimte een moderne, stijlvolle en opvallende update te geven. Niet alleen voor in keukens maar ook voor toiletten en badkamers.

Maak de ruimte speciaal met de 10×10 cm tegels

Transformeer de binnen ruimtes als nooit tevoren met de 10×10 cm tegels van Tegelhal Brabant! Onze lichtgroene tegel kan worden gebruikt om op het toilet een ander soort wand te creëren, als tegel achter het fornuis of gelegd worden in een uniek patroon in de hal. Ze zijn ongelooflijk duurzaam waardoor ze ideaal zijn voor drukke huishoudens met kinderen of huisdieren.

Wandtegels 10×10 cm voor overal in huis

Uitgekeken op die ene saaie wand in de badkamer, keuken of misschien juist toilet? Deze 10×10 cm tegels zijn de perfecte update om een unieke wand of vloer te maken in de badkamer, toilet en keuken. Of u nu op zoek bent naar vloertegels 10×10 cm, wandtegel 10×10 cm of wandtegels keuken 10×10 cm, deze mediterrane tegels creëren de perfecte look. Wacht niet langer en geniet vandaag nog van een prachtige nieuwe look met het de unieke 10×10 cm tegels van Tegelhal Brabant!

Gemakkelijk te plaatsen wandtegels keuken 10×10 cm

Onze 10×10 cm serie is ook ongelooflijk eenvoudig te installeren! Het werk is in een mum van tijd gedaan, met een minimum aan rommel of gedoe. Van levendige achterwanden in de keuken tot een sfeervol patroon op het toilet met Tegelhal Brabant komt het in een handomdraai tot leven. Onze prachtige tegel is precies wat elk huis nodig heeft om die unieke en stijlvolle touch te geven aan het huis.

Combineren

Niet genoeg aan 1 formaat? Laat de creativiteit de vrije loop en combineer deze 10×10 cm tegels met andere tegels op maat. Zo kunnen er oneindig veel patronen gecreëerd worden, met het complete assortiment tegels van Tegelhal Brabant.