fbpx

Vloertegels 10×60 cm

Filters
Reset

Tegels 10×60 cm van Tegelhal Brabant

Op zoek naar een moderne, opvallende update voor in huis? Tegelhal Brabant brengt de perfecte oplossing! Onze 10×60 cm tegels zijn ontworpen om elke ruimte te transformeren met hun stijlvolle en eigentijdse uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan een houtlook visgraat vloer voor in de woonkamer of zelfs een visgraat wand voor in de badkamer. Wij hebben altijd een tegel die bij uw huis past.

Duurzaam alternatief

Opzoek naar een manier om het huis van een warme uitstraling te voorzien? Onze vloertegels van 10×60 cm en wandtegels van 10×60 cm zijn het perfecte alternatief voor een houten vloer of wand. Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende tinten zodat ze bij elk huis passen. Geniet van een veel duurzamer resultaat dan met hout, dat ook veel gemakkelijker is in onderhoud.

Maak de ruimte speciaal

Wat ons assortiment zo bijzonder maakt, zijn de combinaties van producten. Kies wat het beste bij de ruimte en stijl past: wandtegels voor bijv in de keuken van 10×60 cm, vloertegels 10×60, en meer. Niet alleen laten ze elke ruimte er ongelooflijk uitzien; de buitengewone duurzaamheid garandeert ook dat ze lang meegaan. 

Voor overal in huis

Bovendien kunnen onze 10×60 cm tegels gebruikt worden om een accent aan te brengen in de hal, keuken of woonkamer. Of u nu op zoek bent naar vloertegels of wandtegels van 10×60 cm, onze houtlook tegels zijn perfect voor elk huis! Wacht niet langer – geniet vandaag nog van een prachtige nieuwe vloer of wand, in ruimtes zoals de keuken, toilet, badkamer of woonkamer.

Gemakkelijk te plaatsen

Maak kennis met onze 10×60 cm tegels van – een onovertroffen selectie vloertegels om te helpen het droomontwerp te realiseren! De tegels zijn esthetisch aantrekkelijk en verkrijgbaar in verschillende houttinten. En ze zijn niet alleen mooi, ze zijn ook ongelooflijk eenvoudig te installeren – zonder rommel of gedoe!