fbpx

Tegels 90×90 cm

Filters
Herstel

Keramische terrastegels 90×90 cm en keramische tuintegels 90×90 cm

Onze keramische terrastegels 90×90 cm en keramische tuintegels 90×90 cm zien er niet alleen goed uit – ze leveren ook uitzonderlijke prestaties! Gemaakt van superieure materialen, zullen deze stevige en veerkrachtige tuintegels niet barsten of versplinteren als gevolg van het weer, waardoor ze ideaal zijn om de dagelijkse stoten te weerstaan. Perfect voor drukke huishoudens met kinderen of huisdieren. Nooit druk maken over slijtage of krassen, deze tuintegels zijn gemaakt om lang mee te gaan. Kies tussen donkere zwart- en grijstinten om elke buitenruimte op te fleuren of kies voor een natuursteentint om echt unieke patronen in uw leefruimte te creëren.

De uitgebreide collectie keramische terrastegels 90×90 cm

De 90×90 cm tegels zijn de eerste keuze als het gaat om het ontwerpen van die speciale functie in uw tuin of patio. Neem bijvoorbeeld onze Stone Age Grey tegel, een betonlook tegel die perfect past in een stijlvolle moderne tuin of de Bluestone Hardsteenlook een wat donkerdere tegel die elk tuinpad of terras weer een hele andere look geeft. Stop niet alleen bij buiten – gebruik onze vloertegels 90×90 cm ook binnenshuis!

Unieke resultaten met de keramische tuintegels 90×90 cm

U kunt kiezen uit elegante donkere zwart- en grijstinten, die een subtiel vleugje elegantie aan de woonruimte toevoegen, of kiezen voor natuursteentinten die unieke patronen in uw binnen- of buitenruimte creëren. En met het fantastische assortiment in onze showroom hoeft u niet ver te zoeken om de perfecte combinatie van keuzes te vinden. Dus wordt vandaag nog creatief in de tuin met de keramische terrastegels 90×90 cm en keramische tuintegels 90×90 cm , keramische tegels 90×90 cm voor buiten en binnen, en maak elke ruimte uniek!

Perfect voor in de tuin

Op zoek naar een vernieuwing voor in de tuin? Zoek dan niet verder, met het ruime assortiment keramische terrastegels 90×90 cm, keramische tuintegels 90×90 cm van Tegelhal Brabant is er altijd de juiste optie om de droomlook te realiseren in de tuin. Of het nu gaat om de aanleg van een tuinpad of een compleet nieuw terras, wij voorzien van de juiste tegels waarmee een stijlvolle nieuwe look, gemakkelijk gerealiseerd kan worden. Bekijk vandaag nog ons ruime aanbod met tuintegels, vloertegels, terrastegels en wandtegels.