fbpx
Filters
Herstel
Herstel
Herstel
https://tegelhalbrabant.nl/product/decortegels-fez/

Decor Fez

Vanaf € 94,95
/m2

Ruime keuze in decortegels

Wanneer u decortegels zoekt, bent u bij Tegelhal Brabant aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in keramische tegels en decortegels met glazuurlaag. Decoratieve tegels zijn er bij ons in verschillende soorten, maten, kleuren patronen en stijlen te verkrijgen. Ze kunnen worden gebruikt voor wand- of vloerbetegeling of als achterwand in de keuken, badkamer of toilet. Decoratieve tegels zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook praktisch. Deze tegels / tegeltjes zijn makkelijk te onderhouden en slijtvast. Bovendien zijn decortegels vloertegels eenvoudig te leggen en decor wandtegels makkelijk te plaatsen.

Zelf kiezen of laten adviseren door een specialist

Decortegels met of zonder print vindt u bij ons in verschillende vormen, maten en bijzondere kleuren. Wij hebben decortegels in diverse stijlen, zoals modern, landelijk of klassiek. Voor elke smaak en stijl is er wel een geschikte decortegel te vinden. Kies je eigen patroon op onze website of laat je inspireren door onze eigen design specialisten in onze showroom.

Bij het uitzoeken van decortegels is het belangrijk om rekening te houden met de afmetingen van de ruimte waarin ze worden gelegd. Zo zijn er decortegels in verschillende formaten, zoals 10×10 cm, 12,5×12,5 cm, 20×20 cm of 40×120 cm, maar ook specifieke maten zoals 49,1×98,2 cm. Het verstandig je goed te laten informeren en waar nodig op maat te maken.

Tegelhal Brabant heeft een ruim aanbod deco tegels voor uw wand- en/of vloerbetegeling. Wij adviseren graag bij het uitzoeken van decortegels die perfect aansluiten bij de stijl en sfeer van uw woning. Kom langs in onze tegel showroom of neem contact met ons op voor meer informatie over decortegels. Online bekijken direct bestellen van de decortegels kan natuurlijk ook.